Sevgili Okurlar, Trabzonspor son iki sezondur elindeki şampiyonluk şanslarını har vurup harman savurdu ve sonuçta da bir kez ikinci bir kezde 4. olarak ligi tamamladı.

Abdullah Avcı ile birlikte yeni bir yola girdi. Avcı 9 puanda aldığı Trabzonspor’u 70 puanlara doğru taşıdı. Güzel galibiyetler elde etti.

Trabzonspor şimdi yeni sezonu bekliyor.

Abdulah Avcı bu sezonda Trabzonspor’da şampiyon olmak istiyor.

Bunun için kritik transferler yaptırıyor.

Ki, Gervinho ve Peres üst düzey oyuncular.

Sağ bek ve Sol kenar.

Diyeckesiniz ki, solda Nwakaeme var!

Peki bir sezondur top oynadı mı?

Ne zaman ki Acun’un yatına bindi ve geçen sezon 3 maç oynadı!

Gervinho Nwakaeme’yi de ateşleyecektir.

Abdullah Avcı haklı Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası dahil 50 maçlık bir periyoda hazırlanıyor.

Trabzonspor, Nwakeme’nin insafına bırakılacak takım değildir.

O nedenle Gervinho çok doğru transfer.

Ve kulislerde şu var,

Ekuban ve Djaniny satılacak!

Burada bir şerh koyuyorum ve kesinlikle iki oyuncu aynı anda elden çıkarılamaz diyorum.

Satarsın Uğurcan’ı ve hem para alırsın hem de alternatif oyuncu.

Haa, Djaniny ve Ekuban’ı tutup takviye yaparsak şampiyonluk gelebilir.

TRABZONLU SÖRLOTH HATAY’A

Trabzonlu, Tonyalı ve ailece Trabzonspor sevdalısı. Buradan yazdım spor sayfasına taşıdım ve Trabzonspor izlesin istedik. Ama Trabzonspor bu tür gençleri almaz. Ve o gençleri 5 yıl sonra milyonlarca avro verir alır! Ya da onlar futbolu bıramak üzere iken gelirler. Sarıyerli Bertuğ ki 1.90 boyunda ve kıvrak bir isim. Hatay’ın yolunu tuttu ve Trabzonspor defteri de onun için kapandı. Diyoruz ya, Trabzonlu oyuncular neden Trabzonspor’a bileniyorlar! İşte en önemli sebebi budur!

HACISALİHOĞLU ADAY OLUR MU?

Trabzon ve İstanbul’da ciddi gruplar Trabzonspor Başkanlığına Ertuğrul Doğan veya Mustafa Hacıkerimoğlu’nu getirmek istiyorlar. Yöneticilik, Futbol Şube Sorumluluğu ve Asbaşkanlık yapmış Hayrettin Hacısalihoğlu da camiayı dinliyor. Yöneticiliğe 1991 yılında Sadri Şener’le başladı, sonrasında Faruk abi ile devam etti. Hacısalihoğlu bir kez daha Sadri beyle geldi. Son olarak da Ahmet Ağaoğlu ile çalıştı ve ayrıldı. Finali yap diyorlar ona. Hacıslihoğlu aday olacak mı? İstiyor. Avantajları da var. Bir zemin bulabilir mi, ekonomik sıkıntı olur mu? Hesap ediyor. Hacısalihoğlu Trabzonspor’da yöneticilik yapmış İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan da destek alabileceği öngörülüyor. İstanbul’un sponsor potansiyeli güçlüdür. Peki Mehmet Yiğit Alp kendisi ile olur mu? İdmanocağı kanalından böyle bir bağ kurulabilirse bu ikili seçime girebilir.

ALİ KOÇ’U TAKDİR ETTİM

Fenerbahçe Başkanı seçildiği gün kongrede konuşma yaptı. Müslüman Türk halkının yüzüne baka baka 3 kez su içti. İçsin de, bir özür bile dilemedi. Oruç tutanlara ‘mazur görün’ diyemedi. Ve o Ali Koç ve Fener’i küme düşmekten zor kurtardı. Top kaleye girmedi! İlahi hikmet. Bu sezon Ramazan’da belki oruçlu değildi ama milletin yüzüne baka baka su içip yemek yemedi.

Bu sezon da 4 santrafora rağmen şampiyon olamadı ancak son ana kadar kovaladı. Ve yeni sezona başlamadan da Emre Bölezoğlu’nu gönderdi. Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci için 20 milyon avroya yakın para harcayan Ali Koç hayal kırıklığı yaşadı. İkisi azıcık oynasa şampiyon olacak. Şimdi Emre ile devam etmeyeceğiz dedi. Kulüpte bir yer mi bulacak Emre’ye, tamamen ayıracak mı? Eğer Samandıra’dan, hatta İstanbul’dan da gönderirse Fener gelecek yıl bir şeyler yapabilir. Alt yapıda öfke, A takımda öfke, Fener’de, Başakşehir’de öfke ve hakaret. Türk futbolu bir nefes alsın.

İKRAM’DAN BAŞLADIK

İbrahim İskender, Cevat Ocak’la ilgili doğum günü yazımı bulmuş çıkarmış. Ocak ve onun güzel arkadaşları ile yaş gününü hep birlikte kutlamışız ve efsane formayı da giymiş. Cevat’ın hayatını yazdığı Cemil Usta yazısı da baş kısımda. Cevat bu paylaşımın ardından Perşembe akşamı saat 19.00 İkram’da buluşuyoruz dedi ve güveç siparişini verdi. Belki de bir yıl sonra güzel insanları bir masa etrafında sosyal mesafe ile de olsa buluşturmayı başardı. Teşekkürler Cevat, teşekkürler İbrahim İskender.

4. KUŞAK İSAOĞULLARI

Trabzon’un dürüst esnaflarıdır İsaoğlu ailesi. İşler büyüdü ve torunlar da ön plana çıktı. Hatta torunların çocukları da marketlere gitmeye başladı ve bu sebeple de işyerleri bölündü, bu bölünmede de bir grup ki içlerinde Halit ve Selim İsaoğlu da var İnönü Mahallesi’nde kahve imalatına girdiler. İsmail Hakkı İsaoğlu kahvesi deyip geçmeyin. Süleyman-Mustafa İsaoğlu’nun ellerinde öğütülen o kahvelerin kokusu halen burnumda. Hepsine Allah sağlık versin. Çocuk ve torunlara da bol kazanç diliyorum.

BİRAZ DA NOSTALJİ SELAM OLSUN KAPTANA

Atmaca ya da uçan adam veya Kaptan Kemal. Mahallesi Erdoğduspor, Sebat Gençlik ve ardından da Trabzonspor. Ve o takımın yıllarca kaptanlığını yapan isim. Geçmişte hücumda oynama özelliği sebebiyle attığı goller ki, Galatasaray maçlarında mutlaka yazardı Avni Aker’i baskısı ve çaldığı toparla hep ayağa kaldırırdı. Futboldan inanılmaz paralar kazandı ama çok cömertti ve tutmadı. Şimdi Ferdi ile birlikte futbol okulu kurdu ve ordan devam ediyor. Geçmişte teknik adamlık denemeleri oldu fakat uzun sürmedi. Bugün nostalji köşesine Kemal Serdar’ı alarak ona bir selam da yollamak ve hatırlamak istedim. Selam olsun Kaptana.