Sevgili Okurlar; Yetkililer sahaya inerek uyarılarını sürdürürken vatandaşlarda büyük bir etki yaratmıyor. Esnaf haline ağlarken, diğer vatandaşların duyarsızlığı yaşanan süreci daha da içinden çıkılamaz bir hale getiriyor. Şehir olarak artık bu illete dur demeliyiz. Herkes çok daha hassasiyet göstermeli.

DEVLETİMİZ VAR OLSUN

Değerli Okurlar; Bir yandan pandemi sıkıntısı yaşarken diğer taraftan da geçim derdiyle uğraşıyoruz. Hal böyleyken geçtiğimiz hafta içerisinde Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde 35 bina ve 60 hane küle döndü, vatandaşlar kışın ortasında evsiz kaldı. Devlet, oradakilerin imdadına Hızır gibi yetişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bölgeye koştu. Devletin yardım elini oradaki vatandaşlara yakından uzattı. Devletimiz gücünü, birkez daha gösterdi. Kesenin ağzını açtı ve vatandaşa güven verdi. Devletimiz Varolsun. Kötü günler geçer, her daim devletimizin yanındayız.

TRABZONSPOR’DA ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR

Sevgili Okurlar; Trabzonspor, son haftalardaki düşüşünü Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle durdurdu. İyi bir futbol ortaya koyan Bordo-Mavili ekip çıkışta olan rakibini rahat bir şekilde yenmeyi başardı. Son haftalarda oyuncularda görülen performans düşüklüğü yeniden yukarılara çıktı. Trabzonspor, lig sonuna kadar zirve tırmanışını sürdürmeli. Gelecek sezonun planlaması, bu yılki sezonun önüne geçmemeli. Futbolcular her şeyini ortaya koymalı. Lig sonunda da çürük elmaların yerine çok daha sağlamları konulmalı. Trabzonspor taraftarı, gelecek sezon yapılacak hataları kabul etmez. Tam anlamıyla ayakları yere basan, lig başından sonuna kadar şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturulmalı. Trabzonspor, hep zirvede kalmalı.

UĞURCAN FORMANIN TEK HAK EDENİ!

Değerli Okurlar; Gelelim Türkiye’nin tereddütsüz, amasız, fakatsız, lakinsin en iyi kalecisi Uğur Çakır’a. Bu yıl oynadığı her maçta çıtayı yükseltti. Fırtınanın aldığı galibiyetlerin hepsinde büyük rol oynadı. Penaltılarda biraz sıkıntısı var ama onu da yapsa Türkiye’de ne işi var. İstatistiklerde süper lig rekorlarını alt üst eden Uğurcan Çakır, Trabzonspor’dan A Milli takıma çağrılan tek oyuncu. A’dan Z’ye tüm futbol severlerin beğenisini kazanan Çakır, bakalım milli takımın 1 numaralı kalecisi olabilecek mi? Eğer o kaleye geçemeyecekse Şenol hocada Fatih Terim dönemindeki gibi 3 büyüklerin hakim olduğu, primlerin konuşulduğu bir hal alacaktır. İzleyip göreceğiz, umarız Şenol hoca böyle bir hata yapmaz. Kaybedilecek her puan hocaya yazar.

Mutlu Haftalar TAKA

Editör: TE Bilisim