Sevgili TAKA Gazetesi okurları, geçirmiş olduğum diz protezi ameliyatı sonrası 1 ayı aşkın bir zamandan beri sizlerden ayrı kalmış bulunmaktaydım. Şu andan itibaren tekrar sizler için yazmaya başlamış bulunmaktayım.

Trabzonspor tarihinde görmediklerini Abdullah Avcı döneminde hem gördü hem de yaşadı. Sahamızda 5 gol hiç yemedik, bununla birlikte Trabzonspor’un bu hoca dönemindeki kadar kötü futbol oynadığına tanık olmadım. Bakın bir hoca profesyonel oyuncusunun neden kadro harici olduğunu bilmiyorum demesi ve aynı oyuncusunun nerede olduğunu da bilmiyorsa hem yönetimsel bazda hem de teknik ekip bazında kulübümüz büyük irtifa kaybı yaşıyor demektir. Bir teknik adam oyuncuları üzerinde saygıyı, sevgiyi ve otoriteyi sağlayamıyorsa işte en büyük sorun buradadır derim. Geçmişe baktığımızda Abdullah Avcı, Trabzon kökenli oyuncular üzerinden adeta kumar oynuyordu. İki sezon önce iki Abdülkadir’i ve Hüseyin’i harcamayı kafasına koymuştu. Tabiki o zaman eli güçlüydü çünkü şampiyonluk yarışında Trabzonspor’u İstanbul takımları zorlamıyordu. Onların üçü de Avrupa kulvarında yarışıyordu. Hocamızın da astığı astık, kestiği kesikti o zamanlar. Şampiyon olmuştuk ancak koca sezonda Trabzonspor’un iyi futbol oynadığı sayısı 5’i geçmezdi.

Hep kötü futbol oynuyorduk ama sonuçlar netice olarak iyiydi. Ne var ki gelen şampiyonluktan sonra yapılan büyük hata 14 tane yeni transferlerdi. Bunları tabiki Abdullah Avcı yaptırdı. Soruyorum; başarılı olan bir takıma bu kadar oyuncu alınır mıydı? Ama sevgili hocamız büyük bir hata yaparak hem kulübü batağa attı hem de kendi ipini çekmiş oldu. Bunları yaptıktan sonra da sezon ortasında bırakıp kaçtı. Peki ne değişti de bu sene geri geldi? Para, para, para… Evet 40 milyon TL’yi görünce tekrar imzayı attı. Kimse bizlere maval anlatmasın işin gerçeği budur diyorum. Şu an bakıyoruz yönetim ile koordinasyonu yokmuş gibi iki oyuncunun kadro harici oluşundan bihabermiş de yok efendim benim haberim yokmuş gibi saçma sapan beyanatlar veriyor.

Eyyyy Abdullah Avcı, sen hangi takımı çalışıyorsun diye sorarım. Sen kadro harici bırakılan oyuncuları tanımıyor musun? Bunlar bizim profesyonel oyuncularımız değil mi? Bakın Abdülkadir Ömür ile Bakasetas, Galatasaray maçında ilk 11’de sahaya çıkmış olsaydı bu tarihi hezimeti yaşamazdık. Trabzonspor Kulübü’nde hoca ile yönetim kurulu arasında diyalog olmadan bu iki oyuncu kadro harici bırakılamaz. Hocanın bu olaydan kesinlikle haberi vardı. Fakat kendini kurtarmak için yalan beyanlarda bulunuyor olması hem kendini hem de yönetim kurulunu yıpratıyor. Bunların sonucunda da zararı Trabzonspor Kulübü görüyor. Sevgili başkanımızın bu işlere bir an önce el atmasını bekliyoruz. Trabzonspor, daha çok yıpratılmasın.