Şaşırtıcı olan neydi biliyor musunuz? Pendikspor-Trabzonspor arasındaki müsabakanın reklam panoları arasında oynanmasıydı. Nedir bu rezillik anlamak mümkün değil diyorum. Kimse bir şey demiyor, hesap sormuyor.

TFF izin verdiğine göre galiba çok normal bir durum, bu durum… O zaman cahilliğimize verin bizi! Özür dileriz!

Haa, bu arada reklam panoları öyle bir yere konmuştu ki, her iki takımın taraftarlarını neredeyse hiç göremedik…

Biz en iyisi dönelim maça. Her iki takımda çok kontrollü oynadı. Pendik, ligdeki konumu gereği çok dikkatliydi, hata yapmamak adına futbol oynamayı unutmuşlar diyebilirim. Trabzonspor’a gelince, o zaten durumu her zaman ki gibi idare etmenin peşindeydi. İlk yarı tablo buydu.

Halil Umut Meler’den devam edelim. Bir penaltı çaldı, inanın akıllara zarardı. Halil Akpunar ceza sahası içerisinde rakibi Meunier’i geçmeye çalıştığı sırada güya top eline değmiş diye düşündü ve penaltı dedi.  Halbuki alakası yoktu. VAR’dan uyarı geldi. Nihayetinde verdiği penaltıyı iptal etmek zorunda kaldı. Nedir bu hakemlerin Trabzonspor takıntısı. Yemeye doyamıyorsunuz Trabzonspor’u!..

Neyse, Trabzonspor’un  koca ilk yarıda iki tane pozisyonu vardı, Visca vurdu top az farkla auta gitti. Bir de Bardhi’nin şutunu kaleci son anda çeldi. Bunun dışında ne Pendik, ne de Trabzonspor sahada yoktu. Herhalde gözleri reklam panolarındaydı!

İkinci yarıda bambaşka bir Trabzonspor izledik. Abdullah Avcı, Fernandes’in oyun dışına aldı. Mendy ve Denswil’i birlikte oynadılar. Oyuna aldığı Umut Güneş’i de Berat ile birlikte orta sahada oldular…

Dediğim sırada Trabzonspor belki de en ciddi gol pozisyonunu 61’inci dakika da yakaladı. Bardhi’nin kaptığı top Berat’a geldi, yerden düzgün vurabilseydi kesin gol olurdu ama o zor olanı seçti ve topu üstten auta gönderdi.

Dk 69’da Bardhi’ye yapılan net penaltıydı bana göre ama Meler kesinlikle öyle bir şey yok diyerek devam etti.

Trezequet inanılmaz goller kaçırdıktan sonra nihayet golünü attı. Dk 75’de Visca’nın kullandığı korner atışında, ceza sahasındaki Trezequet topa dokundu ve  Bordo-Mavili takımını öne geçirdi. 0-1.

İyice baskılı oynayan Trabzonspor, Enis Destan ile de 0-2 öne geçmesini bildi. Fakat o gol öncesinde Meunier’in inanılmaz işler yaptığını söylememiz gerekiyor, kendi pasına koştu ve harika bir orta yaptı, Enis’de gereğini yaptı..

Sonuç olarak, Meunier denen adam Trabzonspor’u son üç maçtır taşıyor diyebiliriz. Kupa maçında attırdı, ligde Hatay ve Pendik maçlarında da attırdı, daha ne yapsın değil mi? Kazandığı paranın hakkını veriyor. Umarız sakatlık yaşamaz ve Trabzonspor’a katkı sağlamaya devam eder. 

Pepe ve Onuachu’nun gelişi ile Trabzonspor kadrosu artık normale döndü. Pendik maçında da yavaş yavaş oyuna dahil oldular. Haftaya Trabzon’daki Adana Demirspor maçında görev alırsalar işler daha da Trabzonspor’un lehine dönüşebilir diyorum.

Birazda espri yapalım. Trabzonspor, Pendikspor’u reklam arasında yendi!