Ayfer Cihan ve Ekibi, 19 Mayıs Kutlamaları İçin Gençlerle Buluştu Ayfer Cihan ve Ekibi, 19 Mayıs Kutlamaları İçin Gençlerle Buluştu

ÇALIŞKANIZ İNATÇIYIZ

Kaya, “Bu daha başlangıç. Allah’ın izni milletimizin takdiri ile göreve geldiğimizde şehrimizde bambaşka bir iklim ve atmosfer olacak. Bu yolculuğumuzda bizim ağzımızdan hiç kimse kötü bir söz duymayacak. Bir gönül belediyeciliğine talibiz. Biz projelerimizi anlatıp yol alacağız. Kentimize ilişkin iyi olan ne varsa yapılması için birlikte olacağız. Trabzon Büyükşehir için de iddialıyız. Trabzon için seferber olduk” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.09.03

KENTİ KORUMAYA TALİBİZ

Kaya, şu şekilde devam etti: “Bizler Trabzonluyuz. İnatçıyız, çalışkanız, tuttuğumuzu koparırız. Devletimizi bayrağımızı, vatanımızı ve bayrağımızı canı bahasına seven insanız. Trabzonluların geninde bu vardır. Biz bunu yapmaya talibiz. Güzel kentimizin çocuklarını, gençlerini, emeklilerini, kadınlarını, engellilerini, yaşlılarını, dez avantajlı gruplarını, sokak hayvanlarını, çayırını çimenini koruyup kollamaya talibiz. Biz, ayrım gözetmeksizin milletimize hizmet etmek için, kimseyi ayırmadan, ötekeliştirmeden Ortahisar aile birliği içinde hizmet edeceğiz.”

Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.09.03 (1)

TÜRKİYE TAKDİR EDECEK

Kaya, “Biz ortak akıl diyoruz. Kentimizin birbirinden değerli bilim insanları, meslek odaları, akademisyenleri var. Bütün dinamiklerle akıl ortaklığı yapacağız. Makamda oturan, kapısı kapalı bir anlayışla belediyeyi yönetmeyeceğiz. O makamlar halkın makamlarıdır, kapılar sonuna kadar halkımıza açılacak. Şeffaf, kamucu, hesap verebilir bir anlayışla vatandaşa güler yüzle hizmet eden personeli ile kentimize hizmet edeceğiz. Bütün Türkiye’nin konuşup takdir ettiği bir Ortahisar olacak. Belediyede çalışan kardeşlerimiz bizim çalışma arkadaşlarımızdır. Onların derdi bizim derdimiz olacak” şeklinde konuştu. 

Whatsapp Image 2024 02 05 At 14.09.03 (2)

CUMHURBAŞKANINA ÜZÜLDÜK

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tam zamanı şimdi. Trabzon Ortahsiar için tam zamanı geldi. Bunu hissedebiliyorum. Sadece partililerimizden değil, diğer partilere gönül veren arkadaşlarımız da buradalar. Bizi buraya getiren Atatürk ilke ve devrimlerine, cumhuriyete olan inancımız ve bağlılığımız. Ahmet başkanım bu iş tamam. Emekliler artık ölmek istiyor. Çalışanlar hayatta kalma mücadelesi veriyor. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençler ise ülkeden nasıl giderizin hesabını yapıyorlar. O kadar zengin ülkeyiz ki. Emperyalistlere değil halka hizmet ettiğimiz zaman yoksulluk ortadan kalkar. Cumhurbaşkanı geçen gün Hatay’da konuşma yaptı ve insanlık öldü. Cumhurbaşkanının ‘Yerel seçimlerde bize oy vermezseniz hizmet alamazsanız’ demesine bizler üzüldük. Ülkede çok cumhurbaşkanı ve başbakanlar geçti. Yerel seçimlere giderken sadece belediye başkanlarımızı seçmeyeceğiz.”

GEÇMİŞTE KAZANDIK YİNE KAZANACAĞIZ

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde hile yapıldığını iddia eden Suiçmez,  “Mayıs’ta yapılan ve hile ile kazanılan seçimlerde Atatürk ilkeleri ve cumhuriyete bağlı olan kişilerin yılgınlık içinde olacağını zannettiler. CHP’nin hiçbir üyesinde umutsuzluk ve yılgınlık olmaz. İnançla alanlardayız. Tüm belediyeleri alma niyetindeyiz. 2004 yılında kimse inanmıyordu. Biz inandık ve bunu başardık. Yaptık. 2019’da 11 büyükşehiri, İstanbul’u alacağımızı kim düşünüyordu. Başardık. İstanbul’u asla vermeyeceğiz. Trabzon’da geçmişte yaptık yine yapacağız. Trabzon büyük bir köy haline geldi. Artık kimse yaşamıyor, başka illere gidiyorlar. Bunun sebebi, ufku olmayan belediye başkanlarıdır. Tarihe dur demenin zamanı gelmiştir. ‘Kadın dostu, çocuk dostu kent’ yazmakla olmuyor. Bunu CHP belediyeciliğinde göstereceğiz. Trabzon’un ve örgütümüzün büyük şansı var. Ahmet başkanımız 5 yıl milletvekilliği yaptı. Trabzon’un sorunlarını çok iyi şekilde biliyor. Kendisini tanımayan yok. Bizler şanslıyız. Tanınan, bilinen ve sevilen bir belediye başkan adayımız var” ifadelerine yer verdi.
TAKA/BİROL SANCAK
 

Editör: Doğukan ÖZKURT