FUTBOLDA ADALET YOKMUŞ..

HADİ YA! GERÇEKTEN Mİ?

Adalet herkes için olursa adalet olur. Güçlüye ama haksıza, torpilliye, zengine ve aristokrata ayrı; ezilene ve haklıya, fakire, güçsüze ayrı ve kimsesiz olana vursunlar abalıya mantığı ile adalet sağlanmaz.

Ve adaleti tesis edemezseniz de kargaşa ve anarşi hüküm sürer. Çünkü herkes kendi adaletini kendisi aramaya çalışır ve sistem sorgulanmaya başlar.

Trabzonspor kulübüne kurulduğundan beri yapılan çifte standart, burjuvazinin çocuğu İstanbul kulüplerine peşkeş çekilen kupalar, sırtının her daim okşanmasına alışmış bu çete lobisi ve onların satılık, omurgasız, şımarık ve ukala kalemşörleri ve uşakları ile yıllardır hüküm sürdüğü adaletsiz ve hukuksuz süper lig.

Bizim emeklerimiz çalındığında, hakkımız gasp edildiğinde, haykıracak nefesimiz kalmayana dek bağırdığımızda ve dahi sessiz çığlıklarımızda, ta ki canınız yanana kadar, işinize gelmediği için, haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanı oynayan Abdürrahim Albayrak tiniyetinde ki kulüp yöneticileri neredeydi

Genç jenerasyon Z nesli hatırlamayabilir...!

95-96 sezonunda kurgulanan ve Otto Bariç ile Aygün'ün başrolünde yer aldığı o müthiş oyun ile eş zamanlı olarak, fenevbahçe kulübünün kendi otobüsünü taşlatıp yalandan mağdur edebiyatı yaptığında neredeydi Türk futbolu için " ADALET " çığlıklarınız ???

2004-2005 sezonunda bu kez Cem Papila kupamızı gasp ettiğinde neredeydi senin adaletin Abdürrahim Efendi ???

Yetmedi ve dahi 2010-2011 sezonunda çalınan şampiyonluğumuzda neredeydi sizin adalet feryatlarınız he ???

Futbolun ukala, şımarık, küstah ve nankör çocuğu olan Emre Belezoğlu'nun edepsiz ırkçı söylemlerinde neredeydi adaletiniz

Abdürrahim Albayrak Trabzonspor ismini ağzına alarak hiç günah çıkarmasın. Zira bizim O ve O'nun gibilere zerre itimatımız yoktur. Biline...!

Abdürrahim Efendi Trabzonspor üzerinden adalet arayışına girmeden önce şunlara cevap versin...!!!

Trabzon şehri her daim Galatasaray'a karşı sempati duyarken, Galatasaray'ın hakkını da kendi hakkı gibi delikanlıca savunurken, Galatasaray şampiyonluğa koşarken Avni Aker'de Galatasaray bayrağı açıldığında ve dahi bunun karşılığını da; biz şampiyonluğa giderken, Aziz Yıldırım'ın kumpasına gelerek şampiyonluk maçına çıkarmışcasına mücadele ederek ödeyen nankör, iki yüzlü, egoist ve riyakar Galatasaray'ın adalet arayışı neredeydi

ADALETİNİZ BATSIN EMİ...!!!

Bu işler böyledir zaten...!!!

Trabzonspor'a bütün bunlar yapılırken gıkı dahi çıkmayanlar, vicdanları sızlayıp kalbini dahi yoklamaya yüreği olmayanlar; 1 kere canı yanınca " ADALET, ADALET " diye feryadı figan halde.

YAZIKLAR OLSUN SİZE ve SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZA...!!!

Bir de utanmadan ama o da lütfen; o zaman Trabzonspor'un pozisyonu da penaltı diyip haklı gerekçelerini de Trabzonspor üzerinden verme çabasındalar.

Trabzon şehrinin mert evlâtları; Ergun Gürsoy Galatasaray yöneticisi olduğunda ve Haluk Ulusoy da TFF başkanı olduğunda hep Onlara sahip çıktı.

Ama malesef ki Ergun Gürsoy ile Haluk Ulusoy'un hiçbir zaman; Trabzon ve Trabzonspor'un hakkını savunma gibi bir dertleri olmadı.

Onlar hep keseri Galatasaray tarafına yonttular. Hep Galatasaray'ın hakkını sorguladılar.

Ahmet Ağaoğlu başkan bu gerçekliğin iyice farkında olsun ve duruşunu da ona göre ayarlasın???

Trabzonspor demek; yalnızlık demektir...

Biz yalnızız dostum. Hep yalnızdık zaten.

Trabzonspor başkanı olarak bu yalnızlığa, TFF'nin ayarı bozuk düzenine, talimatlı hakemcilik oynayanlara, çifte standarda, eyyama, şikeye, haksızlığa, hukuksuzluğa ve de ADALETSİZLİĞE karşı dimdik durmak Ahmet Ağaoğlu'nun kırmızı çizgisi olmalıdır.

Süper Lig'de HAK, HUKUK, ADALET olmadığını ancak mı anladın Abdürrahim Efendi !!!

Azıcık canın yandı diye o da...

Biz insan değil miyiz peki

Biz ne yapalım

Her taraftan çepeçevre; siyasi cenahtan, TFF'den, MHK'den, basının kirli ve satılık kalemşörleri tarafından kollanan kirli fenev camiasının yaptıklarının Türk futboluna verdiği zararı ve güvensizlik algısını hiçbir şey vermemiştir.

Fenev potada olmayınca geçen sene de kupayı Başakşehir'e peşkeş çektiniz...

ADALETİNİZ YERİN DİBİNE BATSIN SİZİN...!!!

Selâm ve muhabbetle sevgiler & saygılar