KIRMIZI GÖMLEKLİLERİN GÜCÜ DE YETMEDİ!
 
Ne olursa olsun hiç bir zaman karşındaki rakibin kim olursa olsun hafife almayacaksın. Mücadeleni aslanlar gibi sahada yapacaksın. Lige nasıl ciddi sarılıyorsan, Türkiye kupasına da aynı özveride sarılacaksın. İlk maçta 2-0 galip geldim. İkinci maçta rotasyona giderim dersen sonucu penaltılar belirler. Çekirge bir yanında olur, iki yanında olur, üçüncüde duvara toslarsın.  Ya bu deveyi iyi güdeceksin. Güdemezsen sonuç hiç iyi olmaz.
 
Denizlispor'u on kişi kalarak penaltılarla elemiş olabiliriz. Ancak Denizlispor, Trabzonspor'a ecel telleri döktürdü. 90. dakika içerisinde Horoz'un bibiğini kesmek yerine onlar bizim ümüğümüzü kesti.
 
İlk yarıda Trabzonspor'da gözle görülen sıkıntı orta sahaydı. Ev sahibi takım bu bölgeyı çok çabuk geçiyor hiç bir tepkiyle karşılaşmıyordu. Obi Mikel- Abdulkadir Parmak oyunda yoktu. Yusuf kazandığı birçok topu kullanamadı.  N'diaye bir şeyler yapmak istiyordu. Onunda becerisi bir yere kadardı. Trabzonspor'un en büyük zaafı defansının ortasında oynayan adamlar. Acilen bu yere iyi bir stoper alınmalı. Savunmada Serkan, forvette ise Sörloth ve Nwaekeme çabalıyordu. İki hata sonucu iki golü kalesinde gören Fırtına, girdiği bazı oyunlarında ise topu çerçeveye atamadı.
 
Nitekim Hüseyin hoca hemen değişikliğe sarıldı. Önce Sosa, Sonra Perreira'yı oyuna aldı. Ama Trabzonspor aradığı golü bir türlü bulamadı. 2. yarıda türkiye liglerinin en fazla gol atan ve gol krallığında birinci sırada yer alan Sörloth penaltıyı gole çeviremeyerek sanki Trabzonspor'un kupadaki kaderi ile oynuyor gibi idi.
 
Allah'tan maç uzatmalara kadar gitti. Gol çıkmayınca penaltı atışları yapıldı. Kaleci Erce ilk penaltı atışında Denizlispor'la oyuncunun penaltısını kullanarak hem kendine hem de takım arkadaşlarına güven verdi. Trabzonspor penaltılar sonucu turu geçti. Geçmesine geçti ama bundan sonraki maçta dün oynadığı gibi oynarsa kupa macerasını sonlandırmış olur.
 
Maçın hakemlerine gelince ikisinde bir birini aratmaz. Orta hakem Ali Şansalan, o boyuna postuna yazık. Ne utanmaz hakemsin. Nwaekeme'ye yapılan pozisyon bal gibi faul. Utanmadan sıkılmadan elini cebine getirerek bu oyuncuya sarı kart gösterip itirazdan dolayı kırmızı kartla oyundan atıyorsun. Ya VAR'da bulunan Galip Bitigen sana ne demeli. Ekran başında bu pozisyonu nasıl görmemezlikten geldin. Üç maymunu oynamana gerek yok. Sizin ağababalarınız bu pozisyonu seyrettiler. Vicdanlıysalar ikinizin de lisanslarını iptal ederler. Önceden kara gömlekliydiniz. Bukalemun gibi renk değiştirip kırmızı gömlekli oldunuz. Ne kadar gömlek değiştirirseniz değiştirin gücünüz Trabzonspor'u yıkmaya yetmeyecek.