Sevgili okurlar; Cumartesi ve Pazar günü kulübümüzün 75. Seçimli Olağan Genel Kurulu büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Takımımız kurulun ilk günü olan Cumartesi saat 16.00’da ligin dişli takımlarından Adana Demirspor ile önemli bir maça çıktı. 

Bu özel günde takımımız, önceki hafta Abdullah Hoca’nın taraftara çağrısı da karşılık bulunca 40 bine yakın seyirci önünde rakibi net skorla geçmeyi başardı.

Sayın Ağaoğlu’nun tek başkan adayı olarak girdiği seçimde, yönetimde önemli isimlerin saf dışı kalmış olması dikkat çekti. 

Ama bu durum zaten beklenen bir gelişmeydi. 

Camia olarak verdikleri emeklerden ötürü ayrılan arkadaşlara teşekkür ederken, onların yerine gelen yeni arkadaşlara da kulübümüzü daha yukarıya taşıma adına yapacakları çalışmalar için şimdiden başarılar dileriz.

Maça gelince, seyircinin neredeyse stadı tamamen doldurduğu ve de maçın başından sonuna kadar desteklediği takımı, onları mahcup etmeyerek 2-0 ile galip gelmesini bildi. 

Cumartesi günü maça çok iyi başlamamış olmasına rağmen, kısa sürede hakimiyeti eline alıp usta ayaklarıyla galip gelme alışkanlığına bir yenisini eklemek hiç de zor olmadı.

Sevgili okurlar, bu takım belirlediği hedefine engel tanımaksızın adım adım ilerliyor. 

Yeni seçilen yöneticilerin takımın eksik yerlerini dikkate alarak devre arasında ona yardımcı olmaları gerektiğini bildikleri kanısındayım. 

Takımın liderlik ve üç puan ile karşıladığı bu yeni arkadaşların görevlerini layıkıyla yapacaklarına dair hiç şüphem yok. 

Takımın açık ara liderlikle geldiği bu noktada üç puanlı sistemi dikkate alarak rehavete kapılma yanlışına düşmeden bu durumu iyi kullanarak amaca ulaşmaları dileğimizdir. 

Yeni seçilen sayın Başkan Ağaoğlu ve arkadaşlarına başarılar dilerken, maçı üç puan ve 2-0 net skorla kazanan takıma emeği geçen herkesi kutluyorum. 

İyi haftalar.