Trabzonspor’un bu sezon ligde ve kupada başarılı olamayacağını, bir önceki sezon ortaya koyulan performansı referans alarak, sezon başında yazmıştım. Haklı çıkmaktan ilk kez bu kadar üzüntü duyuyorum. Çünkü Trabzonspor’un başarısızlığı gerçekten canımı yakıyor.

Ortada teselli bulabileceğim ne bir başarı var nede iyi bir oyun. Abdullah hoca öylesine kötü bir oyun oynatıyor ki,  bu oyunu üçüncü dünya ülkelerinde bile göremezsiniz.

Ligi üçüncü bitirmeyi Trabzonspor camiası asla başarı olarak kabul etmez, etmemelidir de. Sayın Avcı üçüncülüğü başarı olarak kabul ederek zaten bu takımın hocası olamayacağını göstermiştir. Koca bir sezon bitti ama Trabzonspor hala takım olamadı. Bu hoca ile olması da asla mümkün görünmüyor.

Sezon finalinde hocanın tek umudu kupa idi, oda kaybedildi. Merak ediyorum Sayın Avcı şimdi nasıl bir savunma yapacak. Çünkü işin savunulacak hiçbir yanı kalmadı. Bu saatten sonra hocanın yapacağı en iyi şey, bu takımdan elini çekerek hem kendine hem de Trabzonspor camiasına iyilik yapmasıdır. Yoksa oyuncu değiştirerek bu işin olması mümkün görünmüyor. Hangi oyuncuyu getirirseniz getirin, anlayış değişmezse sonuçlar da asla değişmeyecek.