Ekmek Ve Simit Ekmek Ve Simit

Trabzon’da güzel bir kampanya dönemi geçiyor. Düşünün AK Partili Ergin Aydın ile birlikte CHP’li Ahmet Kaya sabah namazından birlikte çıkıyorlar ve birbirlerine sarılıyorlar. Ne kadar özel bir görüntü. İşte bu görüntüyü Bahattin Baştürk yakalıyor. Bahattin ele avuca sığmayan bir gazeteci, İddia ediyoruz ki Trabzon’da en iyi istihbarat ağı olan basın mensuplarından birisi. Bir eliyle kamera çekiyor, diğer eliyle ile bilgisayar’da yazıyor. TAKA Gazetesi onun meslekte ikinci baharı oldu. Kendini belli noktalarda törpüledi ve tamamen habere konsantre oldu. İstikrarının devamını diliyoruz.
HABER MERKEZİ
Haber Merkezinde Yazı İşleri Müdürü Atakan Tok var. Bir kelimeden birden fazla haber çıkaran bir kardeşimiz. Haber Müdürü Sonay Çaluk ise bir yandan gazeteyi, bir yandan da internet sitesini besliyor. Ellerine sağlık. 
SPOR SERVİSİ
Spor servisinde Spor Müdürü Yahya Karabina istikrarın adıdır, Üstad yazar Servet Özkara’nın güçlü kalemi var. Her parmağında bir marifet olan Salih Bıyık profesyonelden amatöre kadar toparlıyor. Onlara da başarılar diliyoruz.
REKLAMLARINIZ HEDEFE ULAŞIR
Sevgili Okurlar, Reklam servisinde Tuncay Uçkun yılların deneyimidir. Muhasebe ve dağıtımda ise Yahya Ataman ile birlikte Tuncay Küçük görevlerini eksiksiz yapan isimler. 
EN GÜZEL DİZAYN Gazeteyi hazırlayıp sunan ekip Osman Çiçekli ile birlikte Ayşen Karabina’nın her parmağında bir marifet var. En güzel dizaynı yapmaya çalışıyorlar, 
İNTERNET MASASI
Değerli Okurlar, İnternette de büyük bir çaba var. Resmi ilan kriterleri en güzel şekilde tutturan İnternet sitesinin yazı işleri müdürü Birol Sancak, yanında ise Doğukan Özkurt ile birlikte Ayşe Sancak’tan oluşan güzel bir ekibi var. Günlük nerede ise 100 haberlik bir yükleme ile adeta rekor kırıyorlar. Onlara da buradan başarılar dileyelim. 
TAKA Gazetesi’nin yönetici kadrosu bu ekiple birlikte seçim dönemini en verimli şekilde geçirmek istiyor. Her siyasi partiye kapılarını ve sayfalarını açan bir ekip TAKA Gazetesi ekibi. Tam 22 yıldır aralıksız olarak hizmet veriyor ve her seçim döneminde de tercih edilen gazetelerden birisi oluyor.
TRABZONSPOR NEREDE NURGÜL ORADA
Sevgili Okurlar, Ankara’da adeta bir kabus yaşanıyordu. Gençbirliği Trabzonpor’u kupa dışına itiyordu. Son saniyelerde Eren Elmalı öylesine bir kafa vurdu ki, hem teknik kadroyu hem de yönetimi adeta ipten aldı. Ankara’da takımın yanında olan muhabirimiz Nurgül Günaydın çok özel fotoğraflar çekti ve merkeze gönderdi.  Nurgül Trabzonspor nerede ise orada oluyor ve Takımla ilgili en detaylı bilgileri de aktarıyor. Tebrikler.
Mutlu Haftalar TAKA

Editör: Doğukan ÖZKURT