Yeni sezona kötü başlangıç yapan 2 takımın Denizli’deki mücadelesini izledik. Biri düşmemeye biride adım ona şampiyonluğa oynuyor. Tabi olarak biz kendi takımımıza odaklanacağız. Geçen sezondaki sakatlıklar bizi büyük kayıplar yaşatmıştı. Bakıyoruz bu sezonda aynı sakatlıklarla boğuşuyoruz.

Şuanda 6 tane sakatımız var. Bunların 4 tanesi ilk 11’de oynayan isimlerden oluşuyor. Tabi bu eksiklikler oyun düzenimizi de tamamen alt üst ediyor. Diğer bir taraftan yönetimde yeni bir oyuncu almakla meşgul. Orta sahaya Lewis Baker’i forvete de Afobe’yi transfer ederek takıma katkı sağlamalarını bekliyorlar. En önemli transferimiz bana göre santrforumuz Afobe’ydi. Çünkü o mevkide bize ilaç olacak oyuncumuz yoktu. Ama asıl Trabzonspor’un acil ihtiyacı geçen yıldan beri altını çizerek söylediğimiz stoper eksikliği. Buraya kaliteli oyuncu alınmaz ise Trabzonspor bu defans ile çok gol yer.

Bunu yönetimin çok iyi düşünmesi lazım. Bu kötü olumsuzluklardan sonra Denizlispor maçına geçelim. Edin Newton yeni transferlerimiz Lewis ve Afobe’ye ilk 11’de görev verdi. Maça iyi başlayan taraf ise ev sahibi Denizlispor’du. İlk dakikalarda Recep Nizay’la pozisyon buldular ama kalecimiz Uğurcan bu pozisyonu kornerle önledi. Trabzonspor 20. dakikada Baker’le frikikten yararlanamadı. 38. Dakikada hakem önce beyaz noktayı gösterdi ancak Var’a giderek penaltıyı iptal etti. İlk yarıda fazla bir beklentimiz olmadı Trabzonspor’dan. Pozisyonsuz olarak her iki takımda devreyi tamamladı. 2. Yarı İlk yarıya göre daha iyi başladılar. Her iki ekipte gol düşüncesiyle oynamayı yeğledi. Ama daha atak gözüken tarafta Trabzonspor’du.

Denizlispor’da oyuna giren Sakko 5 dakikada 2 sarı kart görünce 67. Dakikada dışarı atıldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Bizde daha rahat geçeceğimi düşünerek koltuklarımıza yaslanarak maçı izlemeye başladık ama maalesef istediğimiz sonuç çıkmadı. Son yarım saat tamamen Denizlispor’un yarı sahasında oynanmaya başladı. Fakat buna rağmen Trabzonspor pozisyon üretemedi. Birde hocanın yanlışlıklarına tanık olduk. Sevgili hocamız 10 kişilik Denizli’ye karşı golcü çıkartıp orta sahaya oyuncu alıyorsa bu takımın başında ne işi var diye sormak. Trabzonspor bu sezon büyük hayal kırıklığı yaratacaktır. Taraftarımız şimdiden buna hazır olsun. Şahsen benim Trabzonspor’un bu oyununu gördükten sonra hiçbir beklentim yok. Bu sezonu da boş geçireceğiz demektir.