Sevgili okurlar, Başakşehir maçı üçüncülük adına çok önemliydi. Yenilmemiz halinde ikili averajla öne geçmiş olacaklardı. Beraberlik halinde son maçlarda alınacak sonuçlar neticeyi belli edecekti. Ancak üçüncülük hedefimizi garantiye almak için galip gelmemiz gerekiyordu.

Başakşehir son haftaların başarılı ekibiydi.

Dolayısıyla maçın kolay olmayacağı baştan belliydi.

Abdullah Hoca’nın böyle maçlardaki ustalığı dahil olmak üzere takımımızın bu maçtan istediği neticeyi alabileceğine güvenimiz tamdı.

Nitekim maça her iki taraf da dengeli başladı.

Beraberlik bize daha çok yarardı.

Ancak 45+ da hazırlanışı ve bitirilişi bakımından mükemmel olan golle devreyi önde kapadık.

İkinci devre Başakşehir üzerimize gelmeye çalışsa da iyi müdafaa eden takımımız onlara bariz bir gol pozisyonu vermedi.

90 dakikanın sonunda maçı galibiyetle bitirince kendi göbeğimizi kendimiz keserek ilk hedefimiz olan üçüncülüğü bitime bir hafta kala garanti ettik.

Sevgili okurlar, hafta içinde ikinci hedefimiz olan Ziraat Türkiye Kupası için Beşiktaş ile oynayacağız. Beşiktaş’ın zorlukla berabere kaldığı Hatayspor maçından sonra üç yöneticisinin kupaya yönelik basına açıklamaları kamuoyu oluşturması bakımından manidar olmuştur.

Dördüncülüğü bir hayli zor olan Beşiktaş’ın tek hedefi kupa olunca ön almak için yaptıkları açıklamaları ciddiye almayıp kendi oyunumuzu oynayarak bu kupayı da müzemize götürmek hiç de zor olmayacak diye düşünüyorum.

Başa dönersek başarısız saydığımız bu sezonda üçüncülüğü garanti edip kupa finali için oynayacağız. Hocası, takımı ve yöneticileriyle birlikte bu başarıda payı olanları kutluyorum.

İyi haftalar.