Sevgili okurlar çok özel ailevi nedenden dolayı son oynanan üç maçta birlikte olamadık.

Bu üç maçın ikisinde yenilip birinde galip gelmemiz bizi hedefimizden bir hayli geriye düşürdü. Özellikle Alanya ile oynadığımız maç en kritik olan maçtı.

Nitekim o maçı kazanmamız halinde üstümüzde olan takımlar ile yarışımız devam ederken altımızdaki takımlardan bir hayli uzaklaşmış olacaktık.

Bu kritik maçı kendi evimizde bir de çok kötü oynayarak kaybedince bu kez üsteki takımlarla mesafe açılmasının verdiği hedef sapması Erzurum maçında kendini gösterdi.

Erzurum maçında oynanan kötü oyuna futbolcuların form düşüklüğü önemli etken olurken asıl olan takımın hedefinden uzak kalmasının verdiği moral çöküntüsünün bütün takımı etkilemiş olmasıdır. Her ne kadar üç puanlı sistemde sıralama çok kolay değişse de gelinen noktada üst sıradakiler kayıpsız yollarına devam ediyor olmaları hedefsiz kalmamıza direkt etki ediyor.

Bu da yeni puanlar kaybetmemize neden oluyor.

Erzurum maçında olduğu gibi.

Sevgili okurlar her geçen hafta sezonun sonuna yaklaştığımız bu günlerde oynadığımız her maçtan alacağımız derslerle gelecek senenin takımını kurmak için oluşturacağımız bilgi havuzu zararımızı bir hayli hafifletecektir.

Takımımız Abdullah Hoca ile önemli başarılara imza atmış olsa da şampiyonluğa oynayacak kadro yetersizliğini biliyoruz.

Devre arası yapılan isabetli transferlerin bir benzerini sezon sonu itibari ile daha da iyisini yaparak şampiyonluğa oynayacak bir kadronun kurulması çalışmaları şimdiden başlamalıdır.

Sonuç olarak Erzurum’da kaybedilen iki puan bizi biraz daha hedefin dışına itmiş oldu.

Takım olarak hedefsiz kaldığımız bugünden itibaren en iyi yerde bitirmek hedefi de bizi elbette bir yerlere getirecektir.

O yerin neresi olduğunu yaşarsak hep birlikte göreceğiz.

Şimdi bütün gücümüzle yönetim ve teknik kadronun yanında durarak gelecek yılın kadrosunu oluşturmaya destek olmalıyız. İyi haftalar.