Trabzonspor’un yediği beraberlik golünden başlamak istiyorum. Bir kere o top, oyun alanını net bir şekilde terk etti, devamındaki pozisyonda Aytaç Kara 4 Bordo-Mavili oyuncu arasından topu filelere gönderdi.

Hepimiz dedik ki ‘Nasılsa top çizgiden dışarı çıktı, atılan gol de iptal olur’  defalarca pozisyonu izlediğimden net bir şekilde bunu söylüyorum. Kesinlikle golün iptal edilmesi gerekirdi. Hakemler o sırada neyin kafasını yaşadılar inanın anlamış değilim. 

O İlginç golün ardından psikolojik olarak dağılan Trabzonspor takımında Eren Elmalı ceza sahası içerisinde Fall’ın şutunu eliyle kesti, penaltı noktası gösterildi. Gerçi destek eline top yerde çarpmıştı. Yani verilmemesi gereken bir penaltıydı ve bir anda karşılaşma 1-2 Trabzonspor’un aleyhine oldu. 

Düşünün, olan bitenler yüzünden Trabzonspor’un Enis Destan ile Dk 19’da 1-0 öne geçtiği golü sizlere bir türlü anlatamadım. Tadını kaçırdılar ama Enis’in golünü yazmadan da olmaz. Şöyle ki, Enis, Bardhi’ye pasını verdi, ceza sahasına deparını da attı, yani verdiği pas kendisine orta olarak geri geldiğinde harika bir kafa şutuyla topu filelere göndermişti. 

Dağılan Trabzonspor inanılmaz savunma hataları yüzünden 3’üncü golünü de yedi. Yani şu Mehmet Can mıdır nedir, nasıl bir futbolcudur o öyle. Trabzonspor’a kim tarafından transfer edilmiştir, açıklanmalıdır. Galiba bu çocuğu futboldan anlamayan biri transfer etti. Eren Elmalı’da öyle, berbat ötesi oynadılar. Fernandez ve Baniya’da öyleler. Hal böyle olunca Trabzonspor’un dağılmaması mümkün değildi zaten ama yine de insan bir çaba gösterirdi değil mi? 

Sonuç olarak, Trabzonspor üç haftadır galibiyet yüzü göremiyor. Bu kafayla da göremez. Benden söylemesi. Trabzonspor taraftarı ilk kez Ertuğrul Doğan yönetimini istifaya davet ettiler. 

Fakat öyle maç seçmek yokk, öyle uyanıklık da yok.. Galatasaray maçında 5 yiyen aynı takıma çıtınızı çıkarmadınız, kaybedersek ‘zayıf halka Kasımpaşa mağlubiyetinde İstifa bağıralım’ şıkkını seçelim butonuna bastınız…Yazık… 

Not: Trabzonspor maçı 3-2 kaybetti. Bordo-Mavililerin 2’inci golünü, oyuna sonradan giren Poyraz Efe Yıldırım attı.  

Biliyor musunuz hiç biriniz, şu 19 yaşındaki çocuk kadar olamadınız, o golü var ya çok ama çok değerliydi… 

NOKTA