AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, dur durak nedir bilmiyor. Nefes almıyor desek yerindedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 31 Mart için verdiği şampiyonluk sözünü yerine getirmek için gecesini gündüzüne katıyor.
Kaç saat uyuyor bilmiyorum ama ondaki heyecan tüm yorgunluğunu üzerinden alırken her gün üstüne koyuyor.
Trabzon’a Genç Başkan sloganıyla ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak seçim çalışmalarını sürdürüp vatandaşın elini sıkan Ahmet Metin Genç sabah namazıyla başlayan seçim maratonunu gece yarılarına kadar sürdürüyor.
Her yere yetişmeye gayret ediyor


Boş bırakmak istemiyor
İlçelerdeki ziyaretlerine ilçe belediye başkan adaylarıyla ve Ortahisar’da da Ergin Aydın başkanla sürdüren Ahmet Metin Genç ile dün sabah sokak kahvaltısında birlikteydi.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Alıç sirkesi iyi geldi kendisine, bunu gözündeki parıltıda, yüzündeki renk ve kendisindeki zindelikte görmek mümkün.
İlk günkü heyecanla ve azimle çalışıyor
Her yere yetişmenin uğraşında.
Planlı bir program dahilinde de bunu başarıyor.
Dün Kemeraltı çarşı esnafının kendisine verdiği sokak kahvaltısına esnafların komşusu olarak bizler de iştirak ettik.
Karadeniz Kardeşler firmasının sahibi Selim Köse ve Özgüneş'in sahibi Halis Güneş'in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, belediye meclis üyesi adayları ve çevre esnafı katıldı.
Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda yok yoktu, başkan adaylarına enerji verecek ve zinde tutacak birkaç çeşit balın sofrada yer alması kahvaltının favorisiydi.


Salim Köse ve Halis Güneş’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etmek lazım. Onlar bu şehrin dinamikleridir, Trabzon’un ekonomik yapısına değer katan saygın insanlardır.
Allah onlardan razı olsun, her hayır işinde de varlar.
Ortahisar adayı Ergin Aydın’in teşekkür konuşmasından sonra söz alan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç her zamanki gibi pozitif enerjisiyle çevrede toplananlara teşekkür etti.
Trabzon ekonomisinin kalbinin attığı yer olan Kemeraltı ve Çarşı Mahallesi esnafının ve orada yaşayan insanların sorunlarını çok iyi bildiklerini Ergin Aydın’ın Ortahisar, kendisinin de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldığında hepsinin üstesinden geleceklerini söyledi.
Başkan Ahmet Metin Genç, şehrin turizm potansiyelini artırmak için çaba göstereceklerini ifade ederken esnafın ve şehrin kalkınması için birlikte çalışacaklarına vurgu yaptı.
Genç Başkan, Trabzon'un geleceği için güçlü bir hizmet ağı oluşturacaklarını da sözlerine eklerken herkesin gözünde yer edinecek projeler üretmeyi amaçladıklarını kaydetti.
Ahmet başkan, Trabzon geneli ve Ortahisar ilçesi için düşünülen projelerin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağında bunun seçimlere önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.


Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıracak projeler
Şunu belirtmeliyim ki AK Parti 31 Mart seçimleri için Ortahisar ilçesinde biraz geri düşmüşse de tam saha pres çalışması ile aradaki açığı kapattığını görmek mümkün.
Ergin başkan zaman zaman Ahmet başkan ile güzel bir ikili oluşturup yaptığı seçim çalışmasının bunda etkisi büyüktür.
Elbette Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin katkısını da unutmamak lazım. Şehirde tanımadığı insan yok. Her elini sıktığı adamı tanıyor, tanınıyor. 
Sempatikliği ve pozitif duruşuyla da seçimin kahramanlarından olacak. 
Hakkını teslim etmek lazım.

Sonuç olarak demek o ki;
Ahmet Metin Genç hem Ortahisar ilçesinin iyi bir oyla kazanılmasını sağlayacak hem de tüm ilçelerdeki performansı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği şampiyonluk sözünü tutmuş olacak. 
Allah yardımcısı olsun.