Ligin sonu yaklaştıkça Trabzonspor'da ve taraftarlarda Adrenalin her hafta tavan yapıyor. Lider Başakşehir, Denizli'yi yenerek kazandı. Bordo-Mavililer 8 eksik oyuncu ile Trabzon'a gelen Antalyaspor, Akyazı’da Trabzonspor'a ikinci yarıda ecel terleri döktürdü. Önce beraberlik golünü buldu. Sonra Trabzonspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar yarattı. Kaleci Uğurcan'a takıldı.
Trabzonspor, oyunun içinde defansına rahat geldiği zaman rakibine boş alan bırakmıyor. İlk yenen golde Pereira yerini boş bırakıyor rakibini kaçırıyor yüzde yüz hatalı. İkinci golde her zaman Campi ve Costa'dan daha iyi olduğunu söylediğim genç Hüseyin ise rakibine hamle yapamayıp topu kaçırınca beraberlik golünü Trabzonspor kalesinde gördü.
Hüseyin hoca her hafta niye değişik onbirle sahaya çıkıyorsun? Ayağında top tutan sahada diri kalan Ekuban'ı neden oyundan alıyorsun?
Geçen hafta Kamil Ahmet, Galatasaray maçında iyi top oynadı.
Ne oldu da Kamil Ahmet'i kulübeye çektin?
Pereira oynasa ne olur oynamazsa ne olur?
Bu Campi'de ne buldun? Sosa kontenjanından mı oynuyor?
N'Diaye topu ıskalayınca rakibini yer düşürdü. Hakem Meler penaltı noktasını gösterdi.
Ufuk Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi.
Kiralık olarak alınan N'Diaye Trabzonspor'a geldiğinden buyana hiç bir katkısı olmadı! Kardan çok zararı var!
Ama bu mağlubiyet golü Trabzonspor'u ateşledi.
Sörloth'un kafa vuruşunda Veysel eliyle oynayınca Hakem Halil Umut Meler önce devam demesine rağmen sonra VAR'dan uyarı gelince iki üç dakika VAR hakemi ile konuşmadan sonra Meler, VAR'a giderek pozisyonu izledi.
Tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.
Sosa beraberliği sağladı.
Hem Galatasaray hem de Antalyaspor maçlarında orta hakemler bu konuda neden sağlıklı karar veremiyor?
Kardeşim açık açık penaltı olduğunu cümle alem görüyor. Siz sahada neden göremiyorsunuz?
İlla da VAR hakemimi sizi uyarması lazım?
Birde FİFA kokartı taşıyorsunuz göğüsünüz de!
Bu iş sizinle olmaz!
Çok beceriksiz hakemlersiniz!
Bu futbolla şampiyon olunmaz. Bordo-Mavili taraftarların şampiyonluğa inandığı kadar futbolcular inanmadı. İnanmış olsalardı, 8 eksik oyuncudan yoksun sahaya çıkan Antalyaspor'u gole boğar gönderirdi. Şampiyonluk kelimesini ancak lafta söyleriz. Bu şehri şampiyonluğa aç bıraktınız. Bu şampiyonluğu bir başka bahara bekleyelim.