Ligde son 8 hafta niye oynandı ne için oynandı belli oldu!
Her şey bal gibi ortaya çıktı.
Yayıncı kuruluş ve TFF güçlü elleri Başakşehir'i şampiyon yapıp muratlarına erdiler.
TFF, Kulüpler Birliği ve bunun yanında yandan çarklı yayıncı kuruluş ortaklaşa kararı ile ligde düşme kaldırıldı.
Hem de dün akşam oynanan Türkiye Kupası final maçı öncesi bu karar alındı ve açıklandı.
Trabzonspor Başkanı bu alınan kararın altına imzasını atarak tarih bir hata yaptı.
Gel de bunu Ağaoğlu'na anlat anlatabilirsen.
Türkiye Kupası final maçının karşılaşmasında Trabzonsporlu futbolcular Alanyaspor karşısında şöyle oynadı böyle oynadı yorumlarına girmek istemiyorum.
25.dakikada Abdulkadir Ömür'ün ve uzatmalarda Sörloht'un golleri ile kupayı müzesine getiren Trabzonspor'a son 20 yılda yapılan haksızlıklara bu şehir neden başkaldırmaz?
Neden tepki vermez?
Çok merak ediyorum.
Bordo-Mavili takımın bu yapılanlardan sonra kupayı alıp almaması da çok önemli değil!
Başarı, Süper Lig Şampiyonu olmaktır. Dün akşamki maçta Norveçli oyuncunun attığı golden sonra Asbaşkan oturduğu yerden ayağa kalkıp sevinç göstermesi ve yumruğunu üç kez yere doğru sallaması benim için hiç bir şeyi geri getirmez. Trabzonspor'un hakkı yendiği zaman o yumruk sıkılıp masaya vurulması gerekli idi.
Şampiyon olamadıktan sonra kupa ile kandırılıp ağzımıza bir parmak bal çalınıp, göz göre göre "düşme kaldırılmıştır" denilip, TRABZONSPOR kandırılmıştır!
Artık Türkiye'de futbol baştan aşağıya şaibe doludur!
Hatta şaibeden de öteye geçmiştir!
Trabzonspor yönetimine düşen, bu kararı protesto ederek, kupa final maçına çıkmamaktı! Veya kupayı TFF başkanı elinden almayıp Türkiye Futbol Federasyonuna bağışlanmalı
Ama yönetimde öyle bir irade var mı?
Bu herkesin gözü önünde oynana tiyatroyu ancak UEFA ve FIFA temizleyebilir! Bir de Alanyaspor Başkanı Haşan Çavuşoğlu efendi  ne oldu. Nerede abin. Hani Alanya’da oynanan 2-2 biten maçtan sonra tribünde bağırıyordun, “Benim abim Bakan sizi dinliyor” diye tehdit savuruyordun. Ağzını bıçak açmadı. Süt dökmüş kedi gibi idin. Ne oldu…