Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu(PFDK) her hafta perşembe günü cezaları açıklardı. Âmâ ne hikmetse perşembeyi beklemeden Konyaspor ile dün akşam oynanan maç gününde Trabzonspor’a vermiş olduğu 6 maçlık seyircisiz cezayı acele bir şekilde kamuoyuna servis yaptı.

Fenerbahçeli futbolculara kıyak geçerek sadece bir maç ceza ile onları ödüllendirip onların gönlüne su serpmiş oldu. Türk futbolunda çiftte standart yaşanırken ben dün akşam Konyaspor ile oynanan maçı yazsam ne olur yazmasam ne olur.

Maçta Trabzonspor’un galip gelmesi, berabere kalması veya mağlup olması hiç umurumda değil, Trezeguet’in attığı şahne golü bile yazmaya elim varmıyor. Hakem Atilla Karaoğlan ve VAR hakemi Koray Gençerler Trabzonspor’un net penaltısını göz göre göre vermediler. İkinci yarıda Konyasporlu oyuncu Guilhermen’in eline vuran top bariz penaltı. Allah’tan Atilla Karaoğlan tereddütsüz beyaz noktayı göstererek hatasını telafi etti. Bu hakemlerin Trabzonspor’a karşı bir travmaları var. Artık yeter… Topla oynama süresine baktığımızda ev sahibi takım daha çok topa sahip görünse de Trabzonspor79 dakikaya kadar rakibini iyi analiz etti.

Ancak bu dakikada Nzonzi’nin golüne engel olamayan Bordo- Mavililer maçı tehlikeli duruma getir dese sahneye çıkan Fountas jeneriklik bir gol atarak takımını rahatlattı. İkinci yarının ortalarında kale arkasında Konyaspor taraftarlarının milli takımın birinci kalecisi olan Uğurcan’a  tempolu bir şekilde sinkaflı sözlerde bulunmasına acaba Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu ne gibi ceza verecek. Veya tribünde  ve sahada  bulunan temsilciler bu yapılan ağır küfürleri raporlarına yazacaklar ‘mı?

Bordo- Mavililer bu sıkıntılı süreçte bu galibiyetle bir nebze olsa moral buldu.

Benim kafam hale TFF ve disiplin kurulunun  vermiş olduğu 6 maçlık haksız karara takıldı. Bu iş iyice mide bulandırıyor. Her iki kurum  resmen tiyatro oynadılar. Bunda da başarılı oldular. Bu haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Trabzonspor üzerine oynanan bir kurgu var. Trabzonspor camiası bu kurguyu bozmasını bilir. Hiç kimse böyle bir haksızlığa Trabzonspor camiasının boyun eğmesini beklemesin.

Utanın ya... utanın... Bu mu sizin adaletiniz???? Gerçekten akıl alır gibi değil.... Yazıklar olsun. Gerçekten yazıklar olsun! Bu, adalet değil...Olsa olsa çifte standarttır .

Adaletiniz batsın!..