Zemin fıstık gibi, hava tam bir maç havası, seyircimiz güzel ama bir sorun var. İlk yarı boyunca topla oynama yüzdemiz çok yüksek

İlk yarıda net altı gol pozisyonu var sadece bir tanesini Treguezet ile değerlendirdik. Ama öncelikle şunu belirteyim. Adana Demirspor eski gücünü kaybetmiş, oyuncularının bir çoğu parasını alamadığından takımdan ayrılmış geri kalanları ise hiç para almadan başkanları için sahada mücadele ettikleri için bu oyuncular tebrik ediyorum. 
 Maç öncesi Trabzonspor'un kadrosu açıklandığında Mendy’nin stoper oynamasına şaşırdım. Ancak Abdullah Hne kadar haklı olduğunu maç içerisinde anladım. Mendy stoper  oynarken bile topu hep dikine kullanıyor. Denswil ve Benkoviç gibi kenarlara oynamıyor. Mendy’i,Abdullah Hocanın stopere çekmesi doğru bir karardı. Trabzonspor 'un kazandığı golde Mendy'nin büyük katkısı oldu.
 İlk yarıda Adana Demirspor, Trabzonspor üzerine gelemedi. Ama Bordo-Mavili oyuncular bu yarıda adete gol kaçırma yarışına girdi. Enis, Treguezet, Visca, Bardhi ve Denswil birbirleri ile yarış yaptılar. Basit ve tek top oynayarak ilk yarı boyunca Trabzonsporlu oyuncular oyunun hakimiyetini ellerinde tuttular. Çok net bir gol pozisyonları vardı. İkinci yarıya, rakip Adana Demirspor Trabzonspor'un üzerine gelemezken bizimkiler gol kaçırma telaşına devam ettiler. 
Bardhi’nin golü ofsayt gerekçesiyle  sayılmadı. Abdullah Hoca Enis’in yerine Onauchu, Visca'nın yerine Pepe’yi oyuna aldı. Hücum gücünde bu oyuncular etkili olup rakibi baskı altında tutmak ve ikinci golü bulmak istiyordu. Ama dakikalar ilerledikçe bir türlü ikinci gol gelmiyordu. Bordo-Mavililer rakibi karşısında Avrupa için aldığı üç puanla yoluna devam etti
Maçın son dakikalarında hakem Burak Şeker vermiş olduğu kararlarla taraftarlardan tepki aldı. Bu hakemler için ne kadar yazarsan yaz MHK bildiğini okumaya devam ediyor. Acemi hakemlere ligde çok canlar yanmaya devam edilir.
 Bu hakemlerin Trabzonspor’un oyuncularına yapılan faulleri vermezken bu kadar kolay kart göstermeleri ve faul çalmalarını  da anlamıyorum.