Yıllardır söylenir, Trabzon verimli topraklar buranın alt yapısı kimsede yok. Şimdi bu tarifin filizlendiği dönemlerdeyiz. Her şey yerli yerinde, U19 şampiyon olmuş.1461 Trabzon, Sebat Gençlik zirvede.

Artık un var, yağ var modundayız. Gereken hamlelerin ivedilikle hayata geçirilmesini beklemekteyiz. Bu zaten tüm Trabzonspor camiasının doğal hakkı.Genç yeteneklerin kaybolup gitmesine izin veremeyiz.

Fatih TEKKE, Gökdeniz KARADENİZ, Yusuf YAZICI gibi yetenekleri nasıl üst düzey oyuncu grubuna kazandırdıysak, Poyraz Efe'leri, Abdurrahman’ları, Salih'leri de, Trabzonspor bünyesinde yıldızlaştırmalıyız.

Trabzonsor kurtuluş reçetesi alt yapıdan geçer mottosuna yakışır organizasyonu hayata geçirmek,tüm hocaların boynunun borcudur.

Siyah ve beyaz gibi net nedenlerle yetenekli gençleri parlatmak,Türk futboluna sunmak öncelikli hedefimiz olmalıdır.Sevgi ile yoğurduğumuz genç fidanların önünü açmak,süre vermek, mücadele gücünü artırmak hiç olmadığı kadar bu dönemde önemli adımlardan biridir. Abdullah AVCI  Hocamızdan ricacıyım. Hocam gençlere, güven.

Üç,dört tane takıma katkı verebilecek alt yapıdan donanımlı oyuncuları bünyene kat.İzlemekle yetinme ,şans ver,omuz ver.güç ver.Çünkü Trabzonspor'un temellerine,mazisine dönmeye ihtiyacı var.Kuruluş ayarlarının yeniden dizayn edilmesi lazım.

Konuşmak, orada görünmek değil asıl olan, işin göbeğinde, cesaretli, kararlı, çözücü, vurgulayıcı konum almak. İşte tamda o zaman gerçek Trabzonspor oluruz.

Uygulamalarınla etkile bizi Hocam!